Bericht versturen
Tel.:
ZhangJiaGang Filldrink machinery Co.,Ltd
ZhangJiaGang Filldrink machinery Co.,Ltd

Lever kant en klare project&design voor klant

Thuis

ZhangJiaGang Filldrink machinery Co.,Ltd

Een paar woorden over ons
China ZhangJiaGang Filldrink machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
China ZhangJiaGang Filldrink machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
China ZhangJiaGang Filldrink machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
China ZhangJiaGang Filldrink machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
1 2 3 4

ZhangJiaGang Filldrink machinery Co.,Ltd

Wij worden gevestigd bij de nieuwe Provincie van de stadsjiangsu van havenzhangjiagang, werd het opgericht bij 2005 en beroeps bij drank die & verpakkingsoplossing vullen. Ons bedrijf heeft dekking een gebied van 20,000m2, zijn wij een belangrijke onderneming in onderzoek en productie van vloeistof en drankverpakkingsindustrie. Onze hoofdproducten met inbegrip van: De waterzuiveringsinstallatie, drank het vullen machine, pvc-koker etiketteringsmachine, de lijm van OPP hete etiketteringsmachine, film krimpt verpakkende machine, de machine van de kartonverpakking, CDD-productielijn, sapproductielijn, bierproductielijn, de productielijn van het 5 gallonwater. Alle producten worden goed verkocht op elke provincie en stad van het gehele land en ook gevoerd naar ongeveer dertig landen uit en gebieden met sterke technische kracht, geavanceerd materiaal, wetenschappelijk beheersysteem en de perfecte naverkoopdienst.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : FillDrink

Aantal werknemers : 40~50

Jaarlijkse omzet : 10000000$-20000000$

Opgericht Jaar : 2004

Export pct : 70% - 80%

geschiedenis van het bedrijf

ZhangJiaGang vult Co. van Drankmachines, wordt Ltd gevestigd bij de nieuwe Provincie van de stadsjiangsu van havenzhangjiagang, werd het opgericht bij 2005 en beroeps bij drank die & verpakkingsoplossing vullen.

Ons bedrijf heeft dekking een gebied van 20,000m2, zijn wij een belangrijke onderneming in onderzoek en productie van vloeistof en drankverpakkingsindustrie.
Onze hoofdproducten met inbegrip van: De waterzuiveringsinstallatie, drank het vullen machine, pvc-koker etiketteringsmachine, de lijm van OPP hete etiketteringsmachine, film krimpt verpakkende machine, de machine van de kartonverpakking, CDD-productielijn, sapproductielijn, bierproductielijn, de productielijn van het 5 gallonwater.
Alle producten worden goed verkocht op elke provincie en stad van het gehele land en ook gevoerd naar ongeveer dertig landen uit en gebieden met sterke technische kracht, geavanceerd materiaal, wetenschappelijk beheersysteem en de perfecte naverkoopdienst.

 

Onze fabriek:

 

China ZhangJiaGang Filldrink machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

China ZhangJiaGang Filldrink machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

bedrijfsdiensten

 

 

1. De installatie & de Aanpassing nadat het materiaal bij de plaats is aangekomen van de klant, de klant zijn de oorzaak van het uitpakken van en het schikken van het materiaal volgens de plaatsingstekening; en doet onder ons installeren-aanpassen de begeleiding van technici. De kosten van het personeel worden beslist uiteindelijk.

 

2. Opleiding 1). Wij zijn verantwoordelijk voor het aanbieden van de technische opleiding aan gebruiker. De opleidingsinhoud omvat de structuur en het behoud van het materiaal, de controle en de verrichting van het materiaal. Door opleiding, kan het technische personeel van gebruikers en de vaardigheid van verrichting en onderhoud proficiently begrijpen, en de algemene problemen op tijd behandelen. Wij zullen gekwalificeerd technisch personeel voor de begeleiding benoemen. 2). De koper kan personeel naar ons bedrijf sturen voor het leren.

 

3. Kwaliteitsborging 1). Wij waarborgen de aangeboden goederen gloednieuw zijn, niet gebruikt, met recentste gemaakt ontwerp en geschikt materiaal, en wij waarborgen de specificatie van het materiaal overeenstemming met het contract is. 2). Wij waarborgen de lijn product technische prestatie-indicators binnen 5 dagen na het voeden verrichting door de correcte begeleiding van de installatie en het opdragen bereikt. 3). Wij zijn verantwoordelijk voor de fout en de schade van de productielijn door ons ontwerp, technologie, vervaardiging, installatie, aanpassing en materieel tekort enz. wordt veroorzaakt dat allen tot onze verantwoordelijkheid die behoren. 4). De garantieperiode is 12 maanden na goedkeuringscontrole van de productielijn. Als er tussen het geleverde materiaal in de fabriek van de klant en het materiaal betrokken in het contract verschillend zijn, hebben de gebruikers het recht het inspectieboek tot de juridische afdeling over te gaan voor compensatie aan ons bedrijf binnen de periode van de goederengarantie te eisen. 4. Garantieaanbieding 12 van de onderhoudsmaanden periode aan het probleem dat door ons ontwerp, vervaardiging en de materiële kwaliteit, veroorzaakte en de bevoegde delen en de doeltreffende dienst kostenloos om bovengenoemde reden aanbiedt. Wij zullen wijd en gunstige technische ondersteuning, na de dienst de hele tijd na waarborgperiode aanbieden.

 

Flessenontwerp:

China ZhangJiaGang Filldrink machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Fabriekslay-out:

 

China ZhangJiaGang Filldrink machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Bedrijfteam

Ons bedrijf heeft een sterk technologieteam voor de machine van de drank vullende drank productie, die ons bedrijf houdt groeiend al manier. Er is speciale buitenlandse verkoopafdeling, speciale productieafdeling, speciale technicusafdeling die nu één hoofdmachinist voor de gehele lijnmachines heeft en 5 ingenieurs die voor de dienst overzee kunnen naar het buitenland gaan, zij goede vaardigheid in het opdragen van machines in binnenlands en in het buitenland, speciaal pakket en verschepende groep hebben.

 

 

China ZhangJiaGang Filldrink machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

ZhangJiaGang Filldrink machinery Co.,Ltd
xijiegang van de stadsjiangsu van de dorps jinfeng stad zhangjiagang privince China
Tel.:+86-18051826158
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit de machine van het waterflessenvullen Leverancier. © 2022 - 2024 waterbottlefillingmachines.com. All Rights Reserved.