Tel.:
China De Machine van het waterflessenvullen fabrikant
Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD

 VERPAKKINGSwater, HET VERPAKKINGSleven, VERPAKKINGSwereld

Thuis

Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD

Co. van de Verpakkingsmachines van Suzhouellison, Ltd dat oorspronkelijk opstelling als fabriek in 2000 was. Het bedrijf groeit tijd door tijd in onderzoek en ontwerp, kwaliteit en productie, verkoop en na de verkoopdienst. Ons mechanisme wordt verkocht aan meer dan 50 landen en over dwars binnenlands.

 

Wij specialiseren ons in het produceren van drank filling-inpakt materiaal en het materiaal van de waterbehandeling. De kwaliteit gaat reeds drinkbare norm over. Momenteel produceren wij: productielijnen voor mineraalwater, zuiver water, vruchtensap, theedrank, melkdrank en sprankelende drank met capaciteit 1000-20000bottles/hour; productielijnen voor azijn, sojasaus en wijn 1000-20000bottles/hour; 3-5 barreled de gallon water met capaciteit 60-1200 vaten per uur en waterzuiveringsinstallaties, de lijn van de sapverwerking en carbonateerde machines 1-30 ton van de drankverwerking/uur; Wij verstrekken afzonderlijke machines of kant en klaar project.

 

Wij hebben full-time ontwikkeling en het team van de ontwerpingenieur, absorberen wij technologieën van Duitsland, Japan, Frankrijk, Italië, Zwitserland, dat met internationale technologieën wordt gecombineerd hoog uitgangspunt en geavanceerde technologie het vullen materiaal, graad van automatisering te ontwikkelen om het geavanceerde niveau te bereiken.

 

Wij bezitten 2000 vierkante meters moderne fabriek met allerlei geavanceerd verwerkingsmateriaal en het testen het materiaal, de ervaren technici, het wetenschappelijke en strikte beheer, allen vormen Ellison-voortreffelijkheid in product productiesysteem, dat de meest professionele bescherming voor Ellison-productkwaliteit biedt.

 

Wij geloven in de toekomst van Ellison terwijl u ons kiest!

 

China Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD Bedrijfsprofiel 0 China Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD Bedrijfsprofiel 1

China Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD Bedrijfsprofiel 2 China Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD Bedrijfsprofiel 3

China Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD Bedrijfsprofiel 4 China Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD Bedrijfsprofiel 5

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Andere

Merken : qc

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 1000000-2000000

Opgericht Jaar : 2013

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

Co. van de Verpakkingsmachines van Suzhouellison, Ltd is een verwerkende onderneming die zich in het veroorzaken van elk soort drank het vullen verpakkingsmateriaal en van de waterbehandeling materiaal specialiseren.

 

Wij worden gevestigd bij Sanxing-Stad, ZhangJiaGang-Stad, JiangSu-Provincie, China, met geschikt vervoer.

Ons bedrijf is gevestigd meer dan 10 jaar. Wij hebben niet alleen goede productieervaring maar ook geavanceerde technologie van in binnen- en buitenland geïntroduceerd. Wij voeren onze machines naar vele landen elk jaar met het professionele en eerlijke werk uit. Aldus, hebben wij een hoge reputatie onder onze klanten gewonnen.

Momenteel, kunnen wij mineraalwater of de zuivere lijnen van de waterbehandeling veroorzaken; Flessenmineraalwater en zuivere water het vullen machines met 1000-20000 flessen/uur; 5 het water van het gallonvat het vullen machines; HUISDIERENfles of het sap van de glasfles en de thee drinken productielijnen met 1000-20000 flessen/uur; De fles carbonateerde drank en bier vullende verpakkingslijnen met 1000-15000 flessen/uur; Productielijnen voor azijn, sojasaus, en wijn het vullen machines met 1000-20000 flessen/elk uur, zuivel vloeibare productielijnen.

De „eerlijkheid, de Eerlijkheid, en het goede geloof“ zijn onze geest, terwijl „hoge Geavanceerd technisch, - de kwaliteit, en het hoge niveau“ zijn wat wij zoeken. Wij proberen ons beste om de behoeften van onze klanten met onze goede naverkoopdienst tevreden te stellen. Wij zouden ons met onze vrienden willen samenwerken en samen ontwikkelen. Alle vrienden van worden in binnen- en buitenland warm verwelkomd om ons te bezoeken.

bedrijfsdiensten

Hoe te om een citaat te krijgen?

 

Gelieve te informeren ons onder voorwaarden om de aangewezen aanbieding snel te worden:

1, zal Welk soort product u produceren? Het water, sap, carbonateerde drank, bier, ketchup of een andere?

2, wat zijn uw productiecapaciteit per uur/per dag/per maand?

3, wat zijn uw flessentypes en GLB-types? De glasfles, HUISDIERENfles, Aluminium kan of een andere? En Hoeveel flessentypes die u hebt?

4, wat zijn de definitieve etikettering en verpakking manier?

 

Verpakking

 

Me maak niet ongerust, zullen wij helpen om de machines met standaard houten geval in te pakken verpakken of pallet of een ander overzees waardig pakket.

 

Het verschepen

 

Haven van lading: De haven van Shanghai

Lossingshaven: Hangend

Container: Wij zullen helpen om de machinegrootte te berekenen en correcte containers te verkiezen om machines te laden.

Wij zullen verschepende forwarder schikken of wij kunnen samenwerken verschepende forwarder van de cliënt.

 

Kwaliteitswaarborg

 

Wij beloven dat onze goederen allen nieuw en niet gebruikt zijn. Zij worden gemaakt van geschikt materiaal, goedkeuren nieuw ontwerp. De kwaliteit, specificatie en functioneert allen ontmoet de vraag van contract. Wij beloven dat de producten van deze lijn opslag één jaar zonder aseptisch toevoegen konden.

 

Installatie en het Opdragen

 

Nadat al materiaal in de fabriek van de cliënt aankomt, plaats het materiaal tegen de lay-out die wij hebben aangeboden. Wij zullen technicus aan de plaats voor machineinstallatie verzenden en tegelijkertijd opdragend maak het materiaal de geschatte producerende capaciteit van de lijn bereiken. De koper moet de kaartjes van de rond-maniervlucht, het lokale hotel en de aanpassing en het dagelijkse salaris van de technicus aanbieden.

 

 

Opleiding

 

Onze de technologie van de bedrijfaanbieding opleiding aan klant. De inhoud van opleiding is structuur en behoud van materiaal, controle en verrichting van materiaal. De gekruide technicus zal opleidingsoverzicht leiden en vestigen. Na opleiding, kon de technicus van koper de verrichting beheersen en het onderhoud, kon het proces aanpassen en verschillende mislukkingen behandelen.

 

 

China Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

Machine verpakking en het verschepen ingenieur

 

China Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD Bedrijfsprofiel 1

De ingenieur van de productwaarborg & Opdragende ingenieur

 

China Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD Bedrijfsprofiel 2

Productiewaarborg/Opdragende ingenieur

Bedrijfteam

Ons bedrijf heeft een professioneel verkoopteam om u de volledige oplossing van drank vullend verpakkend systeem aan te bieden. Wij zullen online 24 uren zijn en zullen het gedetailleerde citaat binnen 48 uren baserend op uw specifieke vereisten aanbieden.

 

Ook hebben wij een professionele technicus afd. die nu één hoofdmachinist voor de gehele lijnmachines heeft en 5 ingenieurs die voor de dienst overzee kunnen naar het buitenland gaan, zij goede vaardigheid in het opdragen van machines in binnenlands en in het buitenland, speciaal pakket en verschepende groep hebben.

 

Wij kunnen de machines afzonderlijk aanbieden of kant en klare installatie en de relatieve dienst verlenen. Wij kunnen vrije technicussteun in het Engels voor altijd aanbieden.

 

Wij zijn verheugd geweest om u goede de dienst en technicussteun aan te bieden.

 

Stem in met uw onderzoek en mededeling.

 

China Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

Afdelingschef

 

China Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD Bedrijfsprofiel 1

Na verkoopingenieur

 

China Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD Bedrijfsprofiel 2

Hoofdmachinist

 

China Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD Bedrijfsprofiel 3

De ingenieur van de Mechnicaltekening

 

China Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD Bedrijfsprofiel 4

Elektrische ingenieur

 

>>> HET ONTHAAL VAN >>> >>> OM DE V.S. TE BEZOEKEN <>

 

Gelieve te zien de video in youtube (u kunt door zich downloaden) Videoverbinding in youtube.pdf

Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD
Sanxingsstad, Zhangjiagang-Stad, Jiangsu-Provincie, China
Tel.:86-135-84426100
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit De Machine van het waterflessenvullen Leverancier. © 2019 - 2020 waterbottlefillingmachines.com. All Rights Reserved.